Contact

Bezoekadres

Kaarls Strafrechtadvocaten
Eisenhowerlaan 136
2517 KN Den Haag

Postadres

Kaarls Strafrechtadvocaten
Postbus 13584
2501 EN Den Haag
Telefoon 070 7620290
Telefax 070 7620299

KvK nummer 55712223

E-mail

info@kaarlsadvocaten.nl

Whatsapp

+316 533 99 102

Main content

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Auto

  • Vanuit Utrecht / Amsterdam: U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg. De weg gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. De Eisenhowerlaan is dan de eerste straat rechts.
  • Vanuit Amsterdam / Leiden: Vanaf de A44 uit de richting Amsterdam houdt u de borden Den Haag N44 aan. Net voorbij Wassenaar, neemt u de afslag Den Haag / Scheveningen N14. U vervolgt uw weg en rijdt de Hubertustunnel in. Zodra u de tunnel uit bent, blijft u rechtdoor rijden. U rijdt over het Hubertus Viaduct die uitkomt op de Prof. B.M. Teldersweg. Deze weg gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. De Eisenhowerlaan is de eerste straat rechts.
  • Vanuit Rotterdam: Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (=A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag / Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt verder de omschrijving als hiervoor aangegeven.
  • Aan uw rechterhand vindt u ons pand op nummer 136
  • U kunt aan de achterzijde van ons pand parkeren

Openbaar vervoer

  • vanaf Centraal Station Den Haag of Hollands Spoor: Tram 17
  • vanaf Loosduinen bus 21