Media

Werken bij

Werken bij Kaarls Strafrechtadvocaten

Vacature: fulltime advocaat (medewerker/stagiair(e))

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Kaarls Strafrechtadvocaten is gespecialiseerd in nationaal en internationaal strafrecht. Voorts behandelen wij zaken op de diverse randgebieden die met het strafrecht te maken hebben, zoals bestuursrecht.

Ons kantoor is gelegen in de directe nabijheid van meerdere internationale organisaties zoals Europol, Eurojust en het voormalig Joegoslavië tribunaal. Op fietsafstand is de rechtbank Den Haag.
Binnen ons kantoor krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar wij zijn ook een hecht team dat regelmatig met elkaar overleg voert. Het kan ook voorkomen dat een strafzaak door meerdere advocaten wordt behandeld.
Wij hebben ruimte voor een advocaat-medewerker of een (beginnend) advocaat-stagiair(e). Van onze nieuwe medewerker wordt verwacht dat hij/zij;
- Universitair is afgestudeerd in het strafrecht / internationaal publiek recht;
- ambitieus en gedreven is, zonder 9-5 mentaliteit;
- de Engelse taal zeer goed beheerst, zowel in woord als geschrift;
- fulltime beschikbaar is;
- over goede sociale vaardigheden beschikt.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebericht met C.V. naar Diantha van Eijsden (vaneijsden@kaarlsadvocaten.nl). Een lijst met referenten wordt gewaardeerd.

Sluitingsdatum: 8 februari 2021. 

 

Studentstage

Voor studenten met een aantoonbare belangstelling voor het strafrecht en meer dan gemiddelde studieresultaten bestaat de mogelijkheid een studentstage te lopen voor de duur van acht weken. Gedurende de stage betrekken onze advocaten je bij de diverse facetten van strafzaken. Je leest en analyseert dossiers, draagt bij aan het schrijven van stukken en adviezen, bent aanwezig bij besprekingen en woont zittingen bij. Je krijgt een mooie inkijk in de dagelijkse praktijk van een strafrechtadvocaat. Onze studentstages worden als leerzaam, interessant, inspirerend en ook als heel prettig ervaren.

(Open) sollicitaties 

(Open) sollicitaties zijn van harte welkom. Graag ontvangen wij dan een brief met motivatie, cv, cijferlijst en eventuele getuigschriften.

Een sollicitatie kan gestuurd worden naar: 
Kaarls Strafrechtadvocaten
T.a.v. mr. Diantha van Eijsden
per mail aan:
vaneijsden@kaarlsadvocaten.nl